Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen!

Zmeraj si svoje PQ

17. září 2008 v 17:45 | VIK |  Testy
Čo je to? PQ je skratka pre praktický kvocient, ktorý je pre život dôležitejší ako vedomosti z kníh. Na určité veci totiž musíš vekom prísť sama. Ako si na tom, pokiaľ ide o chalanov? Čo o nich vieš? Vieš predvídať ich reakcie? Hneď zistíš, do akej miery sa vyznáš v chalanskej realite.
Mozog!
1. Koľkokrát denne myslí priemerný chalan na sex?
A.39-krát
B.214-krát
C.7-krát
2.Čoho sa chalani najviac boja?
A. že nie sú dostatočne silný
B. toho, čo s nimi bude o 10 rokov
C. zlyhania pri partnerke
3.Čo robia vo svojom voľnom čase?
A.vyvaľujú sa na pohovke a pozerajú telku
B. riešia Playstation alebo Xbox
C.flákajú sa s kamarátmi!
City!
4.Koľko trvá chalanovi, kým vysloví ,,milujem ťa´´?
A. 3 mesiace
B.2 týždne
C. 6 mesiacov
5.U koho hľadajú chalani duševnú podporu?
A.u rodičov
B. u kamarátov
C. na internete
6. Čo dokáže vyvolať ich záujem?
A. skvelý zmysel pre humor
B. prsia veľkosti 4 a viac
C. absencia sexuálnych zábran
SEX!
7.Koľko spermií sa nachádza v 1ml ejakulátu?
A. 40-60 miliónov
B. 40-600 tisíc
C. 40-600
8.Koľkokrát denne majú chalani v priemere erekciu?
A. 11-krát
B. 9-krát
C. 20-krát
9.V akom veku majú chalani prvý sex?
A. 14rokov
B. 16rokov
C. 17 rokov
Style!
10. Ktorý kus oblečenia je v ich šatníku najdôležitejší?
A. košela
B. džínsy
C. opasok
11. Koľko párov tenisiek má priemerný chalan?
A. viac ako šesť
B. päť
C. jedny (smradľavé)
12. Akú veľkosť nohy má priemerný chalan?
A. 46
B. 38
C. 42
Vyhodnotenie
1-A 4-A 7-A 10-B
2-C 5-B 8-C 11-A
3-A 6-A 9-B 12-C
Za každú správnu odpoveď si pripočítaj 10 bodov!

80-100 Si génius!
Ak by v škole existoval predmet o chalanoch, bola by si najlepšia. Alebo by si ho vyučovala... V podstate už neexistuje nič, čo by si o našich necitlivých spolupútnikoch nevedela. Nepomáhal ti náhodou tvoj najlepší kamarát? Podozrivo dobre poznáš chalanský svet. Ehm?
40-80 Takmer dokonalá!
Výsledok nie je zlý, ale ani vynikajúci. Našťastie sa dá PQ rozvíjať. Možno by stačilo iba viac sledovať dianie okolo seba. Buď v strehu a všímaj si najmä detaily- tie ťa naučia najviac. Ak niečomu nerozumieš, vôbec sa nezdráhaj spýtať sa. Veď to predsa robíš pre seba. do toho!
0-40 Absolútne UFO!
Úprimne? Ty si asi ešte nikdy nestretla žiadneho chlapa! Z tvojich odpovedí vychádza, že nemáš ani tušenie, ako opačné pohlavie funguje. Nezaškodilo by získať zopár informácii z kníh, od kamarátok, kamarátov, súrodencov, matky, kohokoľvek. Len už otvor oči. Díky.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

O čom chcete najviac čítať?

Hudba 8.1% (30)
Problémy 5.7% (21)
Príbehy 4.6% (17)
Móda, Kozmetika 49.3% (182)
Šport 3% (11)
Chalani 25.2% (93)
Iné 4.1% (15)

Komentáře

1 natališa natališa | 28. února 2010 v 14:25 | Reagovat

hh 80b :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama